Koji je uobičajen postupak u toku projekta postavljanja novog krova?

  • Potreban vam je stručnjak: Kada stupite u kontakt s kompanijom Gerard, mi vas povezujemo s krovopokrivačem u vašoj blizini. On nije naš zaposleni već nezavisni preduzimač koga smo mi obučili i specijalizovali za montažu krova GERARD.

  • Poseta krovopokrivača: Gerardov krovopokrivač će vas posetiti kako bi utvrdio stanje vašeg krova. Daće vam profesionalan savet i obavestiti vas o svemu što vas zanima. Na kraju će vam dati besplatan predračun troškova vašeg projekta postavljanja novog krova.

  • Utvrđivanje termina: Kada prihvatite ponudu, uobičajen je avans od 50%. Zakazuje se termin koji odgovara obema stranama. (Imajte na umu da krovopokrivački radovi zavise od vremenskih prilika tako da obavezujući rokovi ipak moraju biti malo fleksibilniji!)

  • Došao je taj dan: Montaža obično iziskuje jednu radnu nedelju od početka do kraja i odigrava se u jasnim i uigranim koracima:
  1. postavljanje skele i obezbeđivanje ivica krova od pada
  2. uklanjanje starog krovnog materijala i odlaganje van gradilišta
  3. provera krovne potkonstrukcije, priprema površine i postavljanje novih letvica
  4. postavljanje novog krova zajedno sa svim grebenima, slemenima, opšavima itd. (obično jedan dan)
  5. pospremanje vašeg dvorišta i poslednja provera novog krova
  • Konačno odobrenje: Preostali deo dogovora dospeva na naplatu i Gerardov krovopokrivač vam izdaje garanciju i uputstvo za održavanje.