GERARD
KLASIK

Dizajniran za kuće kojima treba odvažniji, upečatljiviji izgled, ploče GERARD Klasik kombinuju odvažne inovacije sa šarmom davnih vremena.

GERARD
DIAMANT

GERARD Diamant profil - inspirisan jednim od najčvršćih i najizdržljivijih materiala koji je poznat čoveku. Uštedite 10% prilikom nabavke krova i uštedite 10% na troškovima montaže.

GERARD
KONTINENTAL

Bezvremene i elegantne, krovne ploče GERARD profila Kontinental napravljene su po uzoru na tradicionalne terakota crepove koji se mogu videti na Mediteranu.

GERARD
MILANO

Inspirisane tradicionalnim dizajnom rimskih crepova, ploče GERARD Milano deluju uglađeno, čisto i klasično. Njihov bezvremenski profil prenosi jaku poruku o stilu, posebno na strmim krovovima pod nagibom.

GERARD
KORONA ŠINDRA

Ploče GERARD Korona šindra napravljene su da izgledom i utiskom koji ostavljaju podsećaju na ručno pravljene drvene krovove koji se izvode u 21. veku uz primenu svih prednosti koje donosi moderna tehnologija GERARD.

GERARD
SENATOR ŠINDRA

Stilski izraz koji podjednako dobro funkcioniše sa modernom i tradicionalnom arhitekturom! GERARD Senator šindra ima upečatljivu teksturnu završnu obradu ravnih ivica koja vašem krovu daje čvrstoću i karakter.

Pokrivanje krova

Dodatna oprema GERARD

Vaš dom je vaše sklonište

Tehnologija

Saznajte više o tome šta GERARD čini jedinstvenim!

Krovni sistemi Gerard — krov za klimu budućnosti

Krov za klimu budućnosti

najbolje rešenje za

zamenu dotrajalog krova na vašoj kući

Sve što ste oduvek želeli da znate o zameni krova, ali ste se plašili da pitate. test