Svedočenja

Šta vlasnici i krovopokrivači imaju da kažu o sistemu GERARD?

Strana:
Ugradnja je bila brza i precizna

Ugradnja je bila brza i precizna

Sviđa mi se moj krov GERARD, štaviše, obožavam ga! Ugradnja je bila brza i precizna. Nismo imali puno sreće sa vremenom, tokom zamene krova kiša je lila po ceo dan. Ali nigde nije curilo tokom čitavog tog perioda. Od tada smo preživeli neke jače oluje, ali je pravo olakšanje da ne moram da se brinem da li će nam odneti krov nad glavom! Bilo je i leda, ali GERARD nije pretrpeo nikakva oštećenja. Jednostavno, nema brige ako vam je kuća pod ovim krovom.

Szilágyi Ferenc, vlasnik kuće

Érd, Mađarska

GERARD idealan izbor za zamenu krova jer je veoma otporan

GERARD idealan izbor za zamenu krova jer je veoma otporan

Montiramo krovove GERARD već duže od 20 godina. Tokom poslednjih godina uglavnom radimo zamene krovova na starijim kućama. Klijenti su shvatili da je GERARD idealan izbor za zamenu krova jer je veoma otporan, a ipak lagan. Stoga, ne moraju da se brinu oko ojačavanja stare drvene krovne konstrukcije. Ja preporučujem GERARD!

Marjan Ošlak, krovopokrivač

Celje, Slovenija

Krov je ispunio naša očekivanja

Krov je ispunio naša očekivanja

Hotel Rakitna i tri kuće sa apartmanima u blizini pokriveni su krovom GERARD od 2010. godine. Izabrali smo GERARD jer ga preporučuju zadovoljni korisnici. Krov je ispunio naša očekivanja, ne moramo da se brinemo i takođe verujemo da u budućnosti takođe neće biti razloga za brigu.

Meta Šimenko, vlasnik i direktor hotela Rakitna

Slovenija

Strana:
Pronađite najbližeg

stručnjaka za krovove

Zahtev za ponudu

Pošalji zahtev

Odznači vašeg krovopokrivača