Krov koji može da izdrži najgore vremenske uslove na svetu

Moramo da zaštitimo naše domove. Više nego ikad ranije. U vreme klimatskih promena, potreban vam je krov sa kojim nema brige za vaš dom. Ne prosečan krov već krov koji može da se suoči sa izazovima sutrašnjice. GERARD nije bez razloga na glasu da proizvodi krovove koji ne zadaju brige.


Uštedite novac postavljanjem laganog krova GERARD na vašu kuću! Na strukturnim troškovima mogu se ostvariti značajne uštede.

Više

Izuzetno jaki vetrovi su danas sve češća pojava, ali ne morate da se brinete ako imate GERARD. Može da naiđe i uragan brzine 160 km/h, ali krovovi GERARD otporni na ekstremne vremenske uslove mogu čak i to da podnesu!

Više

Ekstremne promene naše klime mogu da donesu ogroman grad koji nanosi štetu krovovima. Sa krovovima GERARD nema brige! Naš krovni sistem je otporan na oštećenja od grada prečnika preko 30 mm. 

Više

Površina krova GERARD obložena mlevenim kamenom potencijalno može da spasi život. Njegova gruba tekstura neće dozvoliti da sneg sklizne već ga drži dok se prirodno i bezopasno ne otopi.

Više

Kuća koju je zahvatio požar može da se sruši pod težinom krova, ali je to manje verovatno pod laganim krovom GERARD od presovanog metala! GERARD krovni sistem je otporan na vatru.

Više

Krov GERARD je odličan u poređenju sa drugim krovnim oblogama od čelika. Smanjeni uticaj buke je rezultat naših teksturnih završnih slojeva od mlevenog kamena i sistema slaganja.

Više