Godine 1957, kompanija GERARD izumela je prve presovane čelične krovne ploče obložene mlevenim kamenom

Davne 1957. godine, osnivač kompanije Lu Fišer, inovator i preduzetnik sa Novog Zelanda, izumeo je prve čelične krovne ploče obložene mlevenim kamenom na svetu. Tokom sledećih pet decenija, ovaj koncept je razvijan primenom najmodernije tehnologije kako bi se kompaniji AHI GERARD omogućilo da uživa u brzom širenju sa četiri proizvodna pogona na četiri različita kontinenta uključujući i evropsko sedište u Belgiji.

Pogledajte ovaj kratak snimak o našoj priči koja je dostojna scenarija za film o Džejmsu Bondu!

GERARD the original since 1957

How the legend was born - the history of GERARD rooftiles

VREMENSKA LINIJA INOVACIJA

Više
VREMENSKA LINIJA INOVACIJA
7263_0_20170302161050.jpg

Vizija

Dok se čitav svet, naši klijenti i naše uloge menjaju, jedna stvar ostaje uklesana u kamenu: mi uvek gradimo bolje, zajedno. Proverite zašto su čelične krovne ploče GERARD najbolji izbor za vaš krov.

Više

Misija

Naša misija je da vam pružimo krov koji ne zadaje glavobolje, koji je lagan, ima 50 godina garancije, jak je i prelep. Pročitajte više o tome kako donosimo ovu izvanrednu vrednost klijentima koji izaberu krov GERARD .

Više
Misija
7297_0_20170302161423.jpg

Održivost

Krov GERARD od presovanog čelika jeste jedna od opcija za izradu krova koja je najugodnija za životnu sredinu. Čelik koji koristimo za izradu metalnih krovnih ploča GERARD jeste materijal koji je najugodniji za životnu sredinu. Pročitajte više o našem uticaju na životnu sredinu.

Više

Novosti

Kako nam ide? Hvala na pitanju. Sada smo veoma dobro. Ali čim se nešto zanimljivo desi u kompaniji GERARD, odmah ćemo vas obavestiti.