Svedočenja

Šta vlasnici i krovopokrivači imaju da kažu o sistemu GERARD?

Strana:
Praktično svi moji klijenti su zadovoljni krovom GERARD

Praktično svi moji klijenti su zadovoljni krovom GERARD

Praktično svi moji klijenti su zadovoljni krovom GERARD , ali postoje i neki koji su postali pravi obožavaoci ovog brenda!

Hajós György, krovopokrivač

Budimpešta, Mađarska

U selu Talčji Vrh u kome živim odsad će čak pet od deset stambenih kuća biti pokriveno krovnim materijalom GERARD.

U selu Talčji Vrh u kome živim odsad će čak pet od deset stambenih kuća biti pokriveno krovnim materijalom GERARD.

Ja sam Anton Brula. Stanujem u opštini Črnomelj, u Sloveniji. Dana 8. juna 2018. zadesila nas je velika vremenska katastrofa. Na naše kuće sručio se grad veličine pesnice! Tamo gde je pao, ostavio je velike posledice. Bio je razbijen sav ugrađeni krovni materijal na svim objektima u selu. Moja kuća je bila pokrivena u skladu sa svim novim smernicama struke. Dakle izdignut krov, sekundarni krovni materijal i crep. Sve je otkazalo i voda je prodirala u kuću. Postavlja se pitanje šta sad. Naravno, nije bilo drugog rešenja osim da se izgradi novi krov. Provozao sam se automobilom po ugroženim mestima i utvrdio da nije ostao ceo niti jedan krov koji je bio pokriven tradicionalnim krovnim materijalom. Odvezli smo dve traktorske prikolice krhotina sa naše kuće. Došao je krovopokrivač sa komadom krovnog materijala GERARD. Uzeo sam crep u ruke, udario čekićem po njemu i skoro da nije bilo tragova snažnog udarca. Crep je od čeličnog lima. U tom trenutku je pala odluka da će moj dom biti pokriven krovnim materijalom GERARD. Hoću da i moj šestogodišnji unuk bezbedno živi pod ovim krovom. U svom tom nevremenu bio je veoma potresen i šokiran, kao i svi ostali. U selu Talčji Vrh u kome živim odsad će čak pet od deset stambenih kuća biti pokriveno krovnim materijalom GERARD.

Anton Brula, vlasnik kuće

Talčji Vrh, Slovenija

Montaža je bila kakva se samo poželeti može

Imali smo azbestni krov i zbog slabe krovne konstrukcije jedina opcija nam je bila lagani krov. Prednost krova GERARD u poređenju sa drugim laganim krovovima jeste zaštita od buke koju nudi sloj kamena, a takođe izgleda i veoma privlačno! Zaštita od buke je kod nas bila presudna jer živimo u potkrovlju i ne želimo da trpimo zbog „glasnog“ krova. Već su nam bili brojni posetioci koji su želeli da vide novi krov i svi su ostali bez teksta! Nisu mogli da veruju da tako dobro izgleda! Montaža je bila kakva se samo poželeti može. Sve je organizovao krovopokrivač iz kompanije GERARD – od nabavke preko isporuke do veoma brze i precizne montaže!

Sebestyén Zoltán, vlasnik kuće

Erd, Mađarska

Montaža je bila kakva se samo poželeti može
Strana:
Pronađite najbližeg

stručnjaka za krovove

Zahtev za ponudu

Pošalji zahtev

Odznači vašeg krovopokrivača