Jedinstveni mleveni kamen GERARD

Uzorci su pokazali izlaganje tokom 30 godina

Zar to nije krov od gline? Nije beton? Metal?! Nema šanse!

Mleveni prirodni kamen 

On vašem krovu daje prirodno neodoljivu privlačnost.

Da li imate posebne zahteve u pogledu boje?

Kada su potrebne druge boje osim ograničene ponude prirodnih boja, na isti izdržljivi prirodni kamen se stavlja keramička obloga. Keramička obloga se izrađuje upotrebom izdržljivih pigmenata koji su stabilni na toploti, čime se dobija dugotrajan sloj boje koja ne bledi. Pigmenti se slepljuju na granule na 900 stepeni Celzijusa pomoću sistema sa silikatom (staklom) i glinenim vezivom.

 

Uzorci su pokazali da izlaganje tokom 30 godina ne dovodi do promene boje. Ovaj proces nanošenja obloge GERARD vrši u svojim prostorijama kako bi se obezbedila doslednost i kvalitet.

Prednost korišćenja najboljih materijala za pokrivanje krova jeste dugotrajna lepota vaše kuće.

GERARD krovovi sa kojima nema brige štite vašu kuću i decenijama izgledaju odlično. To je ono što mi zovemo lepom zaštitom.

Vaš krov je pokriven. Kamenom. 100%.

Stopostotna pokrivenost mlevenim kamenom kod krovova GERARD moguća je zahvaljujući jedinstvenim lepljivim svojstvima našeg osnovnog premaza. Zahvaljujući njemu, mleveni kamen ostaje na ploči tokom njenog veka upotrebe, što vam daje prelep krov tokom decenija.

PAZITE!

Direktni konkurenti nemaju potpunu pokrivenost mlevenim kamenom. Zbog toga moraju da usklade boju osnovnog premaza da bojom mlevenog kamena.